Ons steunen


 

Wij zijn Renate en Annemarie en wij zijn de oprichters van deze natuurlijke vrije basisschool op Goeree-Overflakkee.  Vanuit een sterk verlangen zijn wij dit initiatief gestart, maar we kunnen het niet alleen. Inmiddels is er een actieve groep ouders die meedenken en met wie we verbinden, maar we hebben meer hulp nodig.

 

Misschien  kom je tijdens het opruimen van de zolder spullen tegen of is jouw kind bepaald speelgoed ontgroeit en kun je ons er blij mee maken.  Alle steun is welkom! 


Boeken en puzzels

Bekers en bordjes

Houten speelgoed

Muziek instrumentenFinanciële steun

 

Wij staan op dit moment startklaar, maar zijn nog zoekende naar de juiste locatie. In onze ideale droom is dat een groot stuk land waarop wij als coöperatie met de kinderen aan de slag kunnen. Buiten leren in optima forma. Ons eiland leent zich daar bij uitstek voor, maar daar is geld voor nodig. Investeerders in grond of een leen of pacht constructie. Om te starten zijn wij ook heel blij met één lokaal waarbij wij met onze (maximaal) 30 kindjes onze basisplek  hebben en van waaruit wij er steeds weer op uittrekken.   Hoe dan ook hebben we vanuit die groei situatie spullen nodig om het lokaal mee in te richten en geld om met de kinderen op stap te kunnen.

 

Als je op de Doneerknop drukt zie je een richtbedrag van 20.000,- euro, maar we vullen liever niet een bedrag in en zien graag wat er op ons pad komt. We zijn benieuwd naar wie ons verlangen voor dit  soort onderwijs graag steunt.  Met alle steun die binnenkomt zijn wij geweldig geholpen. Wij zijn dankbaar voor al die hulp. Natuurlijk mag dat anoniem, maar nog mooier zou het zijn als je je aansluit bij onze mooie community van ouders en andere geïnteresseerden die dit initiatief een warm hart toedragen   en met wie wij straks op ons mooie plekje geweldig leuke activiteiten gaan organiseren. Alles ten behoeve van de kinderen en een  'Saemen Thuus'   gevoel. Voel je vrij om contact op te nemen!