0 tot 4 jaar


Leren begint al vanaf de dag dat je je eerste ademteug neemt en stopt  pas als je de laatste uitblaast.   Daarom willen wij onze mooie natuurlijk vrije zienswijze mee kunnen geven vanaf de start van je leven en  ruimte bieden vanaf 0 jaar.   

 

Op onze locatie op Flakkee worden de allerkleinsten opgevangen door een erkend en gediplomeerde begeleider die vanuit een veilig plekje in de mooie schuur de kindjes verzorgd en begeleid naar buiten, waar zij hun eigen plekje hebben om te genieten van de natuur.   Dit kan worden aangeboden voor iedereen die zich bij onze community aansluit en vanuit Saemen Thuus.

 

Dit kan 3 ochtenden per week van 8:30 tot 12:30. Zo kunnen de kindjes gebracht en gehaald worden in de tijden dat de andere kinderen nog opstarten en aan de lunchpauze gaan beginnen.

 

De maandag- en dinsdagochtend bieden wij al aan. Er is op dit moment nog keuze mogelijk tussen donderdag of vrijdag.

 

Vanuit de opvang kan het kindje als vanzelf doorgroeien naar de basisschool, waar het ook al heeft kennis gemaakt met de kinderen. We  vinden het namelijk fantastisch  om bijvoorbeeld muziek en dans alvast samen te beleven.   Ook wordt u als ouder vast opgenomen in onze community en het Saemen Thuus gevoel.


Onze mogelijkheden


We vinden het belangrijk dat er continuïteit is voor de kinderen onderling in alle leeftijden. Daarom kun je bij ons alleen voor 2 en/of 3 dagen opvang kiezen.   We zetten een paar punten hieronder op een rij.  

*Om 08:30  brengen - om 12:30 ophalen.  

*2 dagen  opvang kost u    56,- euro per week (7,- p.u.)

*3 dagen opvang kost u   84,- euro per week (7,- p.u.)

*Zelf luiers meebrengen

*Zelf  voeding meebrengen

*Eenmalige inschrijfkosten van 250,- euro


Doorgroei naar de basisschool


Op de locatie van de opvang bevindt zich ook de basisschool. Daarin doorgroeien is wat wij als organisatie voor ogen hebben. Echter hebben wij een maximaal leerlingaantal voor ogen die voor die specifieke locatie geschikt is. Het is daarom zaak al vroeg aan te geven of u uw kindje door wil laten groeien in de basisschool. In dat geval reserveren wij een plek.  Is er geen plek meer vrij in de doorgroei dan kunnen wij in goed overleg op zoek gaan naar een plek op een andere locatie. We groeien snel en gaan er van uit te blijven groeien zolang er vraag is naar onze manier van onderwijs. 

 

Meer weten? Neem alsjeblieft contact met ons op voor een persoonlijk gesprek!