Natuurlijk vrij onderwijs


Natuurlijk staat bij ons voor het leven en leren in de natuur, maar ook voor doen wat natuurlijk aanvoelt. Kinderen hun natuurlijke pad laten volgen. Niet hele dagen achter een bureau, maar laten bewegen, ontdekken en zichzelf laten zijn.   


Vrij staat bij ons voor je vrij voelen, je vrij kunnen gedragen, vrij van vaste leeftijdsgroepen en letterlijk vrij van steun door de overheid waardoor wij ons ook vrijer voelen in ons kindgericht onderwijs.   


Onderwijs staat voor ons voor creatief onderwijs gericht op de natuurlijke behoefte van kinderen. Vrij in denken en doen, maar met duidelijke doelen voor ogen. Uiteraard zijn er onderwijskundige doelen   en  heeft de onderwijsinspectie   bepaalde richtlijnen, maar daarbinnen bewegen wij ons natuurlijk-vrij.


Is je mind full?

Of ben je mindfull?

Mindfulness draagt bij aan het verminderen van stress, een hoger welbevinden en versterking van het immuunsysteem.Meer weten? Neem contact met ons op!
afbeelding ter indicatie van ons lesprogramma

Voorkom het plakken van labels.

Besef dat elk kind speciaal is en leer samen werkwijzen te ontwikkelen om de verschillen niet slechts te accepteren, maar als kans om   van elkaar te leren.


Aandacht schenken aan relaties, gesprekken, veiligheid, samenwerken, oog voor elkaar hebben, dragen bij aan de kwaliteit van onderwijs.Interesse?

Spreekt onze zienswijze je aan en zoek je een andere wijze van onderwijs voor jouw kind(eren) dan zijn wij misschien een goede match. Wij vinden het fijn om  het proces heel persoonlijk te houden en willen je dan ook uitnodigen tot contact.   Juist ook in een vroeg stadium. We leren van elkaar. Wat heeft jouw kind nodig, waar ben jij naar opzoek? Vertel het ons zodat we persoonlijk die verbinding kunnen maken.

We horen je graag!


Lees meer over de ouderbijdrage en ouderverbinding

Particulier-onderwijs