Jouw kind(eren) aanmelden


Het is zover! Je hebt deze website gelezen en je voelt een klik met onze Natuurlijke Vrije School & met de community.  Of je volgt ons al even en bent blij dat deze aanmeld pagina online is gegaan. Hoe dan ook, WELKOM! Het aanmelden kan gaan beginnen. 


Hoe gaat dat bij ons?


Wij vinden het belangrijk dat de kinderen en hun ouders passen bij onze kijk op onderwijs. Om erachter te komen of we bij elkaar passen voeren we gesprekken en lopen de kinderen  een aantal dagen mee. De planning van deze meeloopdagen zijn in overleg af te stemmen. Hierna besluiten we samen of we met elkaar in zee gaan.

Zodra je je aanmeldt volgt er meer informatie over de precieze details. 

 

Let op! We starten officieel op 4 februari a.s. De school is nog niet vol en je kunt  je dus nog  vooraf aan de opening aanmelden en  deelnemen aan  de huidige ontmoetingsdagen met andere ouders en kinderen.   

Sterker nog, we hopen dat juist zo vlak voor de opening nog meer ouders en kinderen zich aanmelden zodat we met een fijne groep kunnen starten en onze school in gezamenlijke vreugde kunnen openen.  Op onze locatie  hanteren wij een maximaal aantal van 30 kinderen. Dus misschien moet je er wel snel bij zijn!   4 februari a.s. starten we!

 

Ook loont het om je vóór de start aan te melden!   

Wij vragen naast de ouderbijdrage  eenmalig inschrijfgeld.   Je kunt je voorstellen dat wij aardig wat kosten maken om te kunnen starten en de school in te richten. Met dat inschrijfgeld help jij ons op weg!

 

Inschrijfgeld: eenmalig een bedrag van 500,- euro per gezin.

Schrijf jij jouw kind(eren) in vóór dat wij starten en hoor je daarbij tot de groep ouders met wie wij onze school  vreugdevol gaan openen , dan betaal jij éénmalig 250,- euro.


Wij bouwen een community  die ervoor zorgt dat wij zelfvoorzienend zijn als particuliere vrije school. Daarom is het belangrijk dat wij in grote lijnen dezelfde droom en visie hebben met elkaar.   Dat is de reden dat wij zo persoonlijk en zorgvuldig te werk gaan. Als ouder geeft je dat ook de zekerheid dat iedereen die betrokken is op eenzelfde bewuste wijze in het leven staat. Dat geeft vertrouwen en met recht een gevoel van

Saemen Thuus.