Schooltijden & Vakanties


Wij hanteren een ruime brengtijd  tussen 8:30 en 9:30 .   Heerlijk om samen met de ouders nog een bakje koffie te drinken voordat ieder zijn  dag gaat starten.

Ook voor het halen nemen we de tijd. Tussen 14:30 en 15:00 kunt u uw kind(eren) ophalen of ze gaan vanuit school direct door in de diverse naschool clubs bij ons op het terrein die starten om 15:00 tot uiterlijk 17:30 uur.

 

Schooltijd: Maandag  t/m vrijdag dezelfde tijden.

Onze 'dagstart'  begint om  9:30   en om 14:30 sluiten we af.

We lunchen samen op school.

 


Schoolvakanties 2021/22


De school is  in de zomer 4 weken   gesloten.    Dat zijn onze vier weken gezamenlijke vakantie en geeft ons de tijd voor een echte pauze.  Dat is van 8 augustus t/m 4 september. En uiteraard zijn er de vaste feestdagen waarop wij ook gesloten zullen zijn.  

 

Daarbij kiezen wij ervoor de  verdere vakantietijd los te laten. Iedere ouder kan ervoor kiezen met de bestaande vakanties mee te gaan die gelden voor Zuid-Holland of om zelf een vakantietijd te kiezen.  Uiteraard in overleg met school en ruim van te voren aangegeven.  Wij gaan er hierbij van uit dat u er niet voor kiest alle weken in één keer achter elkaar op te nemen.  Dat betekend dat ook de hoofddocent zelf mag kiezen en deze voor zijn of haar afwezigheid ons team van begeleiders zal instrueren.   Uw kind komt niets tekort, daar zullen wij op toezien.

  • Herfstvakantie:  23 oktober t/m 31 oktober
  • Kerstvakantie:25 december t/m 9 januari
  • Voorjaarsvakantie:26 februari t/m 6 maart
  • Meivakantie:30 april t/m 8 mei
  • Zomervakantie:23 juli t/m 4 sept