Jouw kind(eren) aanmelden


Het is zover! Je hebt deze website gelezen en je voelt een klik met onze Natuurlijke Vrije School & met de community.  Of je volgt ons al even en bent blij dat deze aanmeld pagina online is gegaan. Hoe dan ook, WELKOM! Het aanmelden kan gaan beginnen. 


Hoe gaat dat bij ons?


Wij vinden het belangrijk dat de kinderen op onze school en hun ouders passen bij onze kijk op onderwijs. Om erachter te komen of we bij elkaar passen voeren we gesprekken en lopen de kinderen  een aantal dagen mee. De planning van deze meeloopdagen zijn in overleg af te stemmen. Hierna besluiten we samen of we met elkaar in zee gaan.

Zodra je je aanmeldt volgt er meer informatie over de precieze details. 

 

Let op! We zijn nog niet officieel gestart, maar je kunt  je wel vast aanmelden en  deelnemen aan  de ontmoetingsdagen met andere ouders en kinderen die zich aanmelden.   Op die wijze leren we elkaar kennen en ben je straks verzekerd van een plekje. Uiteindelijk starten we het eerste jaar met een maximaal aantal van 30 kinderen.


Wij bouwen een community  die ervoor zorgt dat wij zelfvoorzienend zijn als particuliere vrije school. Daarom is het belangrijk dat wij in grote lijnen dezelfde droom en visie hebben met elkaar.   Dat is de reden dat wij zo persoonlijk en zorgvuldig te werk gaan. Als ouder geeft je dat ook de zekerheid dat iedereen die betrokken is op eenzelfde bewuste wijze in het leven staat. Dat geeft vertrouwen en met recht een gevoel van

Saemen Thuus.