Jouw kind(eren) aanmelden


Let op! we zijn nog niet officieel gestart, maar je kunt vast op een wachtlijst gezet worden 


Het is zover! Je hebt deze website gelezen en je voelt een klik met onze Natuurlijke Vrije School & met de community.  Of je volgt ons al even en bent blij dat deze aanmeld pagina online is gegaan. Hoe dan ook, WELKOM! Het aanmelden kan gaan beginnen. 


Hoe gaat dat bij ons?


Stap 1


Kom met ons in contact. Onze werkwijze  is heel simpel ; persoonlijk contact. WE gaan dit tenslotte samen doen. 

 Ben je nog niet bij ons bekend? Stuur ons dan een mail met wat basisgegevens waardoor wij je kunnen terugbellen of mailen, naargelang je vraag of directe aanmelding.  Laat van je horen!

Stap 2


Met iedere ouder hebben wij eerst een persoonlijk gesprek vóór we jouw kind(eren) kunnen inschrijven. Het is voor ons belangrijk dat je mee kunt in onze visie en we zijn benieuwd naar jouw/jullie talenten en passies waar wij binnen de community gebruik van mogen gaan maken. En we gaan er van uit dat er vragen zijn voor ons. Maak daarom vast tijd vrij in de agenda zodat we snel kunnen schakelen.Wij bouwen een community  die ervoor zorgt dat wij zelfvoorzienend zijn als particuliere vrije school. Daarom is het belangrijk dat wij in grote lijnen dezelfde droom en visie hebben met elkaar.   Dat is de reden dat wij zo persoonlijk en zorgvuldig te werk gaan. Als ouder geeft je dat ook de zekerheid dat iedereen die betrokken is op eenzelfde bewuste wijze in het leven staat. Dat geeft vertrouwen en met recht een gevoel van

Saemen Thuus.