Jouw kind(eren) aanmelden


Hoe gaat dat bij ons?


Wij vinden het belangrijk dat de kinderen en de ouders passen bij onze kijk op onderwijs.  Wij hebben daarom een aantal  belangrijke punten hieronder op een rij gezet.

 

*Je hebt de website  grotendeels gelezen en onze kijk op onderwijs spreekt je aan.

*De ouderbijdrage in zowel geld als tijdsinvulling is je niet ontgaan

*De plaats van de huidige beschikbare locatie is een optie voor jullie gezin.   

 

Vervolgens wordt er een persoonlijk gesprek ingepland met founder Renate van Klaveren. Hierin gaan wij kennismaken en worden alle  vragen en belangrijke zaken  besproken.  Ook wordt er  doorgenomen of de missie en visie van de school helder is en aansluit op jullie gedachtengoed.   Er volgt een bezoek aan de locatie   om vervolgens nogmaals met elkaar te spreken. Een   wendag  met het kind(eren)is de uiteindelijk laatste stap. Aan de hand daarvan volgt nog een terugkoppeling met de docent.   Als we uiteindelijk allemaal aan boord zijn kan de reis op onze school beginnen.

  


Zijn er extra kosten?


 

 Wij vragen naast de ouderbijdrage  eenmalig inschrijfgeld. 

Er wordt voor ieder kind een persoonlijke map gemaakt waarin wij de leerresultaten bijhouden en er zijn vele zaken die wij gaandeweg nog extra voor onze leerlingen regelen. Met dat inschrijfgeld help jij  meebouwen aan dat potje.

 

Inschrijfgeld: eenmalig een bedrag van 450,- euro per gezin.

 

Actie: Omdat wij het tof vinden dat jullie met ons de sprong willen maken rekenen wij tot aan onze zomerstop, in de maand Juli,  een early bird bedrag van 250,- euro inschrijfgeld. Na de zomer wordt dit het originele bedrag van 450,- euro

 


Ben je er klaar voor? Klik op onderstaande button en Let's go!


Wij bouwen een community  die ervoor zorgt dat wij zelfvoorzienend zijn als particuliere vrije school. Daarom is het belangrijk dat wij in grote lijnen dezelfde droom en visie hebben met elkaar.   Dat is de reden dat wij zo persoonlijk en zorgvuldig te werk gaan. Als ouder geeft je dat ook de zekerheid dat iedereen die betrokken is op eenzelfde bewuste wijze in het leven staat. Dat geeft vertrouwen en met recht een gevoel van

Saemen Thuus.