Wie kan ons verder helpen?


 Wij hebben hulp nodig en zijn blij met  allerlei vormen van hulp, in geld of goederen en zelfs arbeid. Wellicht ondernemers die willen bijdragen of ouders die nog boeken of spellen  voor ons hebben. GRAAG! 

 

Neem met ons contact op via het contactformulier als je hierin kunt en wilt bijdragen.

 


Máár wij willen  deze hulp ook graag persoonlijk maken én in lijn met  onze community-gedachte.

Daarom hebben wij onderstaand  crowdfunding-systeem uitgedacht. 

 

 

 Vanuit de gedachte  "met elkaar en voor elkaar".


Crowd-Funding


 

We kunnen het niet alleen en hebben dan ook hulp nodig. Niet zomaar hulp. Niet alleen het geven van een oude sok met geld, als je dat al zomaar hebt liggen, maar van geld of arbeid met overgave.

 

Wij zoeken namelijk naar verbinding met mensen die samen met ons de wereld een stukje mooier willen maken en  het leuk vinden deel uit te gaan maken van dit unieke community gevoel op Goeree-Overflakkee.

  

Zo doen we het met elkaar en uiteindelijk voor de kinderen die hierdoor een prachtige start kunnen maken met hun leven. Voor elkaar en met elkaar! 


Hoe gaat het in zijn werk?


We hebben op 3 belangrijke punten ondersteuning nodig. De ondersteuning bestaat uit  vaste bedragen die je kunt inleggen om ons financieel te steunen dit onderdeel goed op te kunnen zetten. Zo kunnen we mooi bijhouden of ons doel al dichterbij komt of zelfs al bereikt is!

 

Het bedrag wat je inlegt koppelt aan een specifieke verwennerij die je er in dat blok voor terug krijgt. Ook kun je in ieder vak kiezen om ons met geld of met arbeid te ondersteunen. De arbeid rekenen we om naar wat het ons bespaard als we daar betaalde krachten voor in zouden moeten huren. En uiteraard gaan we samen kijken waar je ons dan bij kunt gaan ondersteunen. Wij kijken er naar uit dat samen te kunnen gaan doen!

 

foto ter indicatie
foto ter indicatie

Amfitheater

Camping

foto ter indicatie
foto ter indicatie

Hoofdgebouw
Amfitheater bouwenVerwennerij :

Lezing(en) naar keuze bijwonen. 

1 = 1 lezing

2 = 2 lezingen

3 = 3 lezingen

5 = huur van het amfitheater of lezingen naar keuze

15.000,- euro

Dit is het bedrag wat wij nodig hebben om het amfitheater te kunnen bouwen. Het amfitheater is de spil van ons buitenleven. Zowel voor de school als voor de coöperatie in het geheel.

Er worden buitenlessen gegeven, toneelvoorstellingen gegeven, lezingen gehouden en je kunt de ruimte huren. 

 Jouw bijdrage aan dit onderdeel ziet er als volgt uit:

 

1 = Inzet van 100,- euro of 10 arbeid uren

2 = Inzet van 200,- euro of 20 arbeid uren

3 = Inzet van 300,- euro of 30 arbeid uren

5 = Inzet van 500,- euro

 

Stuur ons alsjeblieft een bericht via de contact pagina zodat wij jouw inzet kunnen noteren en je persoonlijk kunnen bedanken. Welkom bij onze mooie community!
CampingVerwennerij :

Heerlijk kamperen.

2 = weekend overnachten met eigen tent

3 = weekend overnachten in onze houten cabins

5 = een verdubbeling van keuze 2 of 3 in overleg

 

20.000,- euro

Dit is het bedrag wat wij nodig hebben voor de opstart van de camping. In die opstart rekenen wij met 8 kampeerplekken en 3 vaste  houten cabins.

Het is een natuur camping waar wij  het buiten leven centraal hebben staan. Er komen 2 buitendouches, 2 buiten toiletten, afwashoekjes, kookplaatsjes en picknick plekken.  En in een heerlijke groene omgeving.    Jouw bijdrage aan dit onderdeel ziet er als volgt uit: 

 

2 = Inzet van 200,- euro of 20 arbeid uren

3 = Inzet van 300,- euro of 30 arbeid uren

5 = Inzet van 500,- euro

 

Stuur ons alsjeblieft een bericht via de contactpagina zodat wij jouw inzet kunnen gaan noteren en je persoonlijk kunnen bedanken. Welkom bij onze mooie community!
Het hoofdgebouwVerwennerij:

Heerlijke inspiratie-les(sen)

1 = 1 heerlijk les 

2 = 2 heerlijke lessen

3 =   3 heerlijke lessen

5=  een strippenkaart

25.000,- euro

Dit is het bedrag wat wij nodig hebben om de basis te kunnen leggen voor onze lessen aan de kinderen in het hoofdgebouw. We denken aan lesmateriaal, inrichting gebouw   en opknapkosten.

Dit bedrag is een richting en ook afhankelijk van divers lesmateriaal wat wij  door giften ontvangen en gebouwkosten waar wij nu nog geen inzicht in hebben.   Jouw bijdrage aan dit onderdeel ziet er als volgt uit:

 

1 = Inzet van 100,- euro of 10 arbeid uren

2 = Inzet van 200,- euro of 20 arbeid uren

3 = Inzet van 300,- euro of 30 arbeid uren

4 = Inzet van 500,- euro

 

Stuur ons alsjeblieft een bericht via de contactpagina zodat wij jouw inzet kunnen noteren en je persoonlijk kunnen bedanken. Welkom bij onze mooie community!foto ter indicatie
foto ter indicatie

 

En uiteraard organiseren we  gezellige bijeenkomsten voor de crowd-funders die zo deel gaan uitmaken van onze prachtige coöperatie en community!