In verbinding komen met ons


 Op dit moment zijn wij  in de opbouwende fase om straks na de zomervakantie te kunnen starten. Er vinden op dit moment  oudergesprekken plaats en contacten worden gelegd. Wij willen ons vestigen op het Flakkeese deel, wij lichten dat graag toe.

 

 

Wij drieën, als founders van deze coöperatie, wonen in Stad aan 't Haringvliet en hebben zodoende dit prachtige eiland heel goed leren kennen. Wij houden het graag 'dicht bij huis'  en dus dicht bij Stad.

 

 

Ook is juist het Flakkeese deel van het eiland bij toeristen nog minder bekend en zijn er minder  mogelijkheden voor toeristen om wat te drinken, te pauzeren  of  te overnachten. Daar willen wij graag verandering in brengen met   onze coöperatie.

 

 

Wij geloven in het leggen van persoonlijke verbindingen voordat de coöperatie  kan starten, verbindingen met geïnteresseerde ouders en ondernemers.  Wij creëren samen onze mooiste versie van de nieuwe wereld  voor onszelf en onze kinderen.  In dat proces zullen we ook het juiste stuk land tegen gaan komen voor ons initiatief en voor de school.

  

Contact

 Overweeg je in te stappen, wil je bijdragen of  op andere manier bij ons betrokken zijn?   Heb je vragen, meer informatie, of bied je hulp aan?

 

Neem contact op.

 

Persoonlijk contact staat bij ons op nummer één.

WE gaan het tenslotte samen doen!

 

Mail: info@natuurlijkvrijonderwijs-go.nl   

 

of bel direct met één van de founders én aanspreekpunt Renate op nummer:  0624645683

 

Voorlopig adres voor post of  pakketten van oud speelgoed of andere fijne aanvullingen: 

 

Nieuwstraat 26

3243AN

Stad aan 't   Haringvliet

 tav Renate  van Klaveren

 

Renate is  ons vaste aanspreekpunt en woordvoerder namens dit initiatief.

 

Nieuws

Voor geïnteresseerde ouders met wie we contact gehad hebben is er een  oudergroep waarin we je op de hoogte houden én waarin je kennis kunt maken met elkaar.   Voorwaarde voor toevoeging in deze groep is dat we elkaar eerst persoonlijk gesproken hebben. WE  gaan het tenslotte samen doen!

 

Inmiddels doen WE het ook samen, hebben we met deze groep bijeenkomsten en  dragen we  met elkaar vast bij in actie en onderzoek. Dat is hoe wij dit mooie traject willen vormgeven. Ook de kinderen leren elkaar zo alvast kennen. 

 

Spreekt dit je aan?  Voeg je bij ons en creëer mee aan dit initiatief!