In verbinding komen met ons


 

Op dit moment hebben wij nog geen land en/of pand tot onze beschikking. Wij willen ons vestigen op het Flakkeese deel van Goeree-Overflakkee.  In de wijde omtrek rondom Middelharnis. Wij lichten dat toe.

 

Wij drieën, als founders van deze coöperatie, wonen in Stad aan 't Haringvliet. Omdat wij voorzien al onze tijd en aandacht in school en de  coöperatie te investeren, is het belangrijk dat onze reistijd niet te hoog oploopt. Wij houden het graag 'dicht bij huis'.

 

Ook is juist het Flakkeese deel van het eiland bij toeristen nog minder bekend en zijn er minder  mogelijkheden voor toeristen om wat te drinken of  te pauzeren  en zelfs te overnachten. Daar willen wij graag verandering in aanbrengen met  een aantal leuke  initiatieven.

 

Wij geloven dat het belangrijk is om eerst helemaal helder te hebben hoe wij de coöperatie voor ons zien en wat en wie wij daarbij nodig hebben. Dan  weten we ook precies waar het stuk land aan moet voldoen. Wij creëren onze mooiste versie van de nieuwe wereld

 

Wij zetten dan ook de intentie uit dat er een mooie match gemaakt gaat worden met ons.

 

Contact

 Via onderstaand contactformulier kun je  ons bereiken.    Voor vragen, meer informatie, aanmeldingen of hulp. Alle hulp is welkom dus misschien zijn er tips, adviezen  of concrete hulp. 

 Vul  het formulier in zodat één van ons drieën contact met je op kan nemen.

Vergeet niet je email of telefoonnummer  in te vullen zodat we je ook echt kunnen bereiken.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.