Ons community-aanbod


 

Onze coöperatie is zelfvoorzienend en  biedt daarom een diversiteit aan diensten aan.

Je kunt spullen kopen, diensten afnemen en ruimte huren. Hieronder volgen alle mogelijkheden en kosten op een rij.


Camping

Onze camping biedt straks  8 vrije plaatsen en 3 houten cabins.  Met heerlijke buitendouches , kookplaatsen met houtblokken en  picknicktafels.  We willen houtgestookte hottubs realiseren  en losse toilethuisjes.  Het heerlijke buitenleven staat helemaal centraal, met een  vleugje 'glamping' . Bovenstaande foto's zijn ter indicatie.  

  Je kunt je verblijf aangenamer maken met maaltijdpakketten   vers uit onze moestuin of bij onze boeren op het eiland vandaan.  Ook een ontbijtje vanuit ons 'lunchloket' is straks mogelijk. 

 

Voor de camping maken we een speciale pagina aan op deze website.   Nog heel even geduld.........de button is nog niet actief

1dag-Retraites

Maak kennis met ons eiland

Als je geïnteresseerd bent  in onze school & coöperatie, maar nog  niet (zo) bekend bent met ons  mooie eiland of de holistische gedachte is het misschien een goed idee om een 1dag-Retraite te boeken en te komen 'voelen'  welke ontwikkelingen wij de kinderen willen  meegeven. 

Op dit moment staan de tulpenvelden in bloei en dat is een mooie  reden om zsm deze kant op te komen en van die ene dag voor jouzelf te gaan genieten. 

 

Wij  verzorgen dit in samenwerking met Spiegelpraktijken, een holistische praktijk voor Body Mind & Soul, retraites en trainingen.  Meer info  & data bij  Agenda. 


foto ter indicatie
foto ter indicatie

Amfitheater

Te huur

Het amfitheater is te huur voor op een doordeweekse avond of op een zondagmiddag. 

 

Bij interesse kun je ons een bericht sturen en overleggen we over de mogelijkheden.  De activiteiten moeten wel passen binnen het redelijke van onze community.  

 

Kosten: 100,- euro per avond/middag van max 3 uur. 

 

Mogelijk ná de zomervakantie

Amfitheater

Lezingen

In ons amfitheater  verzorgen wij diverse lezingen o.a.  over  holistisch leven en  het aanleggen van een eigen moestuin. We nodigen mindset inspirators uit   en  verzorgen informatie avonden over onze  onderwijs-visie. 

Een lezing is inclusief lekkere warme thee, koffie of chocomel. Kleed je  goed warm aan voor een eventuele koude avond. Wij hebben heerlijke dekentjes liggen voor extra comfort.

 

Kosten: 39,- euro  p.p.

 

Mogelijk ná de zomervakantie

Na school

Club opvang

Na school verzorgen wij opvang voor kinderen. Ook als jouw kind niet bij ons naar school gaat. Wij doen  dat door de kinderen met diverse club-groepjes tot rust te laten komen of hen juist de mogelijkheid te bieden zich te ontladen en energie kwijt te kunnen. Er zullen  verschillende mogelijkheden ontstaan vanaf het moment dat wij als school in bedrijf zijn. Denk aan voetballen, knutselen, lezen, dansen en tuinieren.

 

Kosten: 3,- euro per uur per kind. In het tijdvak van 15:00 tot 17:30

 

Mogelijk ná de zomervakantie 


Inspiratielessen

Volg een heerlijke inspiratie les bij ons. In de planning staan alvast Mindful lessen en meditatie lessen.

 

Een les van een uur in onze binnenruimte, maar met een beetje mooi weer wijken we al uit naar buiten. Met een lekkere kop thee erbij, een heerlijk moment voor jezelf.

 

Kosten: 10,- per les

 

 

Mogelijk ná de zomervakantie

Lunchloket

Bestel bij ons een heerlijk picknickpakket. Je  krijgt een kopje koffie of thee terplekke terwijl je wacht op de verse bereiding van jouw pakket. Het pakket bevat 2 broodjes met beleg naar keuze, een stuk vers fruit en een kleine plaatselijke lekkernij. Alles afhankelijk van het seizoen. Je zelf meegenomen dopper wordt met heerlijk verse sap  gevuld. 

 

 

Kosten:  10,- euro p.p.

 

Mogelijk ná de zomervakantie

Webwinkel

In onze webwinkel vind je bijvoorbeeld de verse producten uit de moestuin, taarten en cakes gebakken door de kinderen tijdens de lessen.  Ook   een kant en klaar maaltijd op de vrijdagavond  is mogelijk.  Bovendien maken de kinderen voorwerpen tijdens de lessen over ondernemerschap die zij zelf op de website kunnen verkopen. Naar gelang het seizoen    zal het aanbod  steeds wisselen. In de ochtend besteld kan in de middag bij ons worden afgehaald of door een dichtbij wonende leerling worden afgegeven. 

 

Mogelijk ná de zomervakantieBruiloft vieren

Wat we straks zéker willen realiseren is een prachtige omgeving neerzetten waar je je bruiloft kunt vieren buiten in het groen.   Say I DO in ons prachtige amfitheater en nuttig een heerlijke buiten picknick met jullie gasten. En één van onze houten cabins kunnen we omtoveren tot jullie liefdesnestje met prive hottub. Wij zien het alvast helemaal zitten!