Paarden coaching


Rosita Bestebreur is opgeleid in paarden coaching met een specialisatie in bijzondere doelgroepen. Zowel kinderen (bv. gericht op zelfvertrouwen, grenzen stellen, communicatie, gedrag, ADHD, autisme) als volwassenen (bv. gericht op persoonlijke groei, burn-out, vertrouwen, stress, trauma's) zijn welkom bij haar en haar paarden Nick en Mandel en pony's Evy en Sirion. 


Ze werkt ervaringsgericht. Deze aanpak is vooral gericht op weinig praten, veel doen, voelen en reflecteren. Ze biedt een veilige omgeving waarin nieuwe inzichten verkend kunnen worden.

 

 

Een sessie met Rosita vindt plaats op de locatie van de Leertuin in Oude-Tonge.

Je boekt deze door direct contact op te nemen met Rosita. Ook voor meer informatie kun je direct met haar in contact treden. Gegevens staan hieronder vermeld.


Rosita

 

Als één van de eerste betrokken ouders bij het vrije school initiatief is Rosita samen met haar partner Sander inmiddels een belangrijke spil van de community.

Ze zorgen  samen voor alle dieren op de boerderij en ook is Rosita vanuit  kennis en kunde verantwoordelijk voor de na school opvang en de peuter begeleiding.

 

Contact

Direct per telefoon:0612191748

Mail: 

 

Rosita met partner Sander en zoon Morris
Rosita met partner Sander en zoon Morris


Impressie