Activiteiten Agenda


Op deze pagina vind je alle activiteiten die georganiseerd worden

vanuit onze Saemen Thuus community of direct vanuit de Leertuin.   

Er zijn steeds meerdere data beschikbaar voor onderstaand aanbod.

Klik verder om per activiteit meer te lezen.

 

Ook hebben wij binnen onze vaste kerngroep een aantal specifieke kwaliteiten in huis die wij graag hieronder ook met jullie willen delen, omdat ze passen bij de manier waarop wij in het leven staan en in ons bewustzijn willen groeien.  Alle aanbod vind plaats op onze locatie in Oude-Tonge.


Meeting voor geïnteresseerde ouders

Voor ouders die ons onderwijs overwegen   geeft onze  founder Renate van Klaveren een zoommeeting over onze missie en visie. Het is belangrijk  dat die bij jou aansluit  en dat je ons leert kennen.    Samen maken wij de Leertuin tot een succes.


Meeting voor geïnteresseerdeB3 initiatieven

Wij krijgen ontzettend veel  vragen van in ontwikkeling zijnde initiatieven en geïnteresseerde professionals. Zoveel dat het ons niet meer lukt ze persoonlijk te beantwoorden. Daarom is er  een speciale Zoommeeting ontwikkeld.


Gezonde & interessante VrijMiBo

Vanuit ons holistisch gedachtengoed gaan wij voor gezonde voeding én vinden wij verbinding met elkaar belangrijk. Daarom deze 2 aspecten gecombineerd in een heerlijke vrijdagmiddagborrel met een leerzaam tintje.Paarden coaching

Paarden en kinderen   zijn een prachtige match en wij zijn dan ook blij met onze 2 paarden en 2 pony's op de locatie in Oude-Tonge. Hier verzorgd Rosita de paarden en begeleid de kinderen. Ook voor volwassenen én mensen buiten onze Saemen Thuus community. Lees verder om meer te weten te komen over de mogelijkheden. 

Mindful coaching

Zéker twee maal in de week ervaren de kinderen op de Leertuin een mindful ochtendstart.   Ook starten we iedere ochtend met de boomoefening waarin we leren  te aarden en te verbinden.  Wil je ook mindful leren leven? Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende  mogelijkheden. 

Wandel retraites

Eén volle dag die intensief en verkwikkend is, als je dieper wilt duiken in jouw potentieel en je  de volle connectie wilt leren maken in lichaamsbewustzijn.

Om  de verbinding Body, Mind & Soul  te  verstevigen wordt je die dag ondersteunt door een professional en ga je met bruikbare handvatten naar huis terug.